Mijn allereerste blog

Hier is ie dan!! Mijn allereerste blog op mijn eigen blogpagina. Na zolang twijfelen: wel/niet, wel/niet, wel/niet, wel/niet, afgelopen week eindelijk de knoop doorgehakt. Mijn eigen blogsite! Ik ga het gewoon doen!
Gek op schrijven
Maanden of jaren spookt het al door mijn hoofd om weer te gaan schrijven, iets waar ik vroeger als kind heel veel plezier aan beleefde, maar ik durfde de knoop niet door te hakken en zag de bekende beren op de weg: hoe maak ik een site? Zitten mensen wel te wachten op een blog van mij? Vinden mensen het niet stom als ik dit doe? Dit spookte allemaal door mijn hoofd. Maar nu dan toch mijn allereerste blog.
Gewoon doen
Afgelopen januari heb ik al besloten om er gewoon voor te gaan, want al vinden de mensen het stom en zit niemand erop te wachten dan heb ik er in ieder geval wel een superleuke hobby bij en een heel leuk naslagwerk over mijn leventje als drukke moeder en vriendin.
Blogsite
Nu was dus alleen nog het maken van een site een beer op de weg….maar dit bleek ik zelfs ook te kunnen…okee, ik geef het toe, met wat hulp van een boek uit de bibliotheek, maar het is me gelukt! Ik ben er uiteraard nog lang niet, maar het begin is er!

Mamavriendin

Ik hoop dat jullie het leuk zullen vinden om mijn blogs te lezen over mijn drukke, chaotische, maar leuke en gezellige leventje als moeder van een groot gezin van 4 kinderen(van peuter tot puber) en mijn leventje als vriendin van Johan en mijn sociale leventje. Want het is superbelangrijk om niet alleen maar moeder te zijn maar ook vriendin. Vandaar de naam: mamavriendin, voor alle moeders die ook vriendin zijn! Veel leesplezier!!

Liefs Tamara

Bloggen
Getagd op:        

9 gedachten over “Bloggen

 • 4 maart 2018 om 08:42
  Permalink

  Super leuk! Ik ga je zeker volgen. En leesplezier word het zeker. Nooit een saaie dag met jou prachtige gezinnetjeā¤

  Beantwoorden
  • 4 maart 2018 om 11:41
   Permalink

   Wat lief! Dank je wel! Nee saai is het echt nooit hihi.

   Beantwoorden
 • 4 maart 2018 om 09:48
  Permalink

  Wat ongelofelijk goed dat je die knoop hebt doorgehakt, je zal positieve en negatieve reacties krijgen,maar hoe mooi is het om iets te doen uit passie en daar voor te gaan. Ik wens je heel veel plezier met dit project en alle respect dat je er voor gaat!!

  Groetjes, Saskia van Ekeren

  Beantwoorden
  • 4 maart 2018 om 11:40
   Permalink

   Wat een lieve reactie! Daar ben ik me zeer zeker van bewust, daarom vind ik het ook zo spannend. Maar ik vind het superleuk en daar gaat het om!Bedankt!

   Beantwoorden
 • 4 maart 2018 om 13:32
  Permalink

  Heel goed dat je dit doet! Nu mijn jongste bijna een jaar is heb ik ook de knoop doorgehakt. Inmiddels heb ik mijn 8e blog gepost, is mijn YouTube gegroeid naar bijna 1000 abonnees en zijn we al door diverse bladen gevraagd om ons verhaal te doen. En dat terwijl ik dacht dat niemand op mijn verhaal zat te wachten! You go girl!

  Beantwoorden
  • 4 maart 2018 om 14:12
   Permalink

   Wat een leuke reactie.Wat een inspirerend verhaal.Superleuk! Ik heb even een kijkje bij je genomen en dat ziet er supergoed uit. Ik blijf jou zeker volgen. Veel succes!!

   Beantwoorden
  • 4 maart 2018 om 17:08
   Permalink

   Wat leuk!! Ik heb nog heel veel te leren, maar de eerste stappen zijn gezet. Ik vind het leuk dat jij het ook weer hebt opgepakt en zal jou ook zeker blijven volgen!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *