Vroeger toen onze ouders, grootouders en overgrootouders aan het moederen waren had waarschijnlijk nog nooit iemand van deze term gehoord. Maar tegenwoordig word deze term heel vaak gebruikt. We willen tegenwoordig ook heel veel en uiteraard willen we dan ook nog dat we dit perfect doen. De perfecte moeder, de perfecte huisvrouw, de perfecte echtgenote, de perfecte vriendin etc etc. Het is natuurlijk een hele zware taak om alle ballen hoog te houden en dit ook nog eens perfect te willen doen, dus snakken de moeders van nu naar ME-time. Bij mij was deze ME-time tot nu vaak even snel dit, even snel dat en in de avond heerlijk ontspannen douchen en hup de bank op en tv kijken tot we zo moe zijn en ons bed inrollen, maar de dingen die ik echt op mijn ME-time to do lijstje had staan schoof ik weer voor me uit.

Vanaf vandaag wil ik daar verandering in aanbrengen of eigenlijk moet ik zeggen: ik GA daar verandering in aanbrengen. Ik wil al zo lang heel graag vaker bloggen, maar gun mezelf daar de tijd niet voor. Vanaf vandaag reserveer ik daar tijd voor en dan moet iedereen me mar even met rust laten. Schrijven is mijn passie en het zou toch zonde zijn als ik niet datgene kan doen wat mij gelukkig maakt. Dus jullie kunnen nu weer vaker stukjes van mij verwachten!:-]

Verder ben ik tijdens mijn zwangerschap 11 kilo aangekomen, waarvan er nu nog bijna 7 kilo aan zitten. Dit is voor mij nu natuurlijk extra frustrerend…twee en een half jaar geleden heb ik een gastric bypass laten doen en ben toen 42 kilo afgevallen. Wil nu weer heel erg graag terug naar 78 kilo en het liefst nog minder. De laatste maanden heb ik de leefregels voor na de maagverkleining ook weer laten versloffen, dus dit wil ik heel graag weer oppakken en uiteraard gezondere keuzes maken. Ik weet dat als ik in 1 keer alles supergezond wil aanpakken mij dit niet gaat lukken. Ik heb nu bedacht om in de maand april eerst mijn tussendoortjes aan te pakken. Gezondere keuzes hierin maken. Ik ga ervoor!

Dit wilde ik heel graag met jullie delen, omdat ik hoop dat jullie dan de bekende stok achter de deur zijn. Zodat ik minder snel deze voornemens zal laten versloffen. En dit is geen 1 april grap! Dus mochten er te lang geen blogs komen of zie je me wel heel erg vaak snoepen?? Dan nodig ik je met liefde uit om me de les te lezen hihi.

Hebben jullie hobby’s die je graag doet, maar die je sinds de kinderen er zijn op een lager pitje hebt gezet? Kan je soms ook echt wel wat beter voor jezelf zorgen, maar vind je het belangrijker dat de kinderen gezond eten? Ik hoor heel graag jullie ervaringen hiermee!

ME-time
Getagd op:                

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *