Afgelopen weekend hebben Johan en ik een nachtje in een hotel geslapen. Dit doen wij echt veels te weinig. Terwijl het altijd zo fijn is om even alleen maar samen te zijn. Alle aandacht voor elkaar, rustig praten(zonder tig keer gestoord te worden) en gewoon even genieten in alle rust.

Een paar maanden geleden ging ik met mijn vriendin Bianca naar de ladies night in de bioscoop en daar kregen we vrijkaarten voor een dagje wellness. Bianca wilde niet, dus gaf haar kaartje aan mij, zodat Johan en ik samen konden gaan. Sinds we een relatie hebben wil Johan al  graag een keer met mij een dagje wellness doen. Nu ik inmiddels 43 kilo ben afgevallen, durfde ik het eindelijk aan. Paar weken geleden dus een dagje wellness geboekt voor 15 april bij de Zwaluwhoeve.

Twee weken geleden kwam ik dus op het idee om er een nachtje hotel aan toe te voegen. Wel even getwijfeld, want niemand wil vier kinderen tegelijk opvangen (begrijpelijk) maar dit houdt wel in dat het altijd een hoop geregel met zich meebrengt. Maar eigenlijk reageerden alle mogelijke oppasadresjes positief. We zijn echt dankbaar dat we zulke lieve mensen om ons heen hebben.

Zaterdagochtend alle tassen ingepakt en vroeg in de middag alle kinderen naar hun adresjes gebracht. Rond drie uur vertrokken we dan richting Hulshorst. Daar ingecheckt in het hotel en gelijk gereden naar Nunspeet. In Nunspeet zijn we heerlijk op een terrasje geploft, daarna nog even geshopt en daarna heerlijk sushi gegeten. Genieten! Na het eten gingen we weer terug naar de hotelkamer en die details zal ik jullie besparen hahhaha.

Maar zoals dat gaat met papa´s en mama´s gingen we gewoon erg vroeg slapen. Om half twaalf ging toch echt het licht uit, omdat we moe waren. Ik hoopte de volgende ochtend heerlijk uit te slapen, maar helaas werd ik om zes uur alweer wakker van de vogeltjes die buiten aan het fluiten waren pfffff. Heb me nog even omgedraaid, maar om half 8 was het toch echt alweer klaar en ben ik maar gaan douchen. Daarna Johan wakker gemaakt. Hij snapte niet waarom ik zo´n haast had…..maar om 9 uur zaten we al aan het uitgebreide ontbijtbuffet beneden in de eetzaal.

Na het ontbijt was het tijd voor ons dagje wellness op De Zwaluwhoeve. Dit lag echt vlakbij het hotel, dus dat was erg fijn! Zoals ik dus al eerder vertelde was ik nog nooit op een wellnessresort geweest en ik zal je vertellen dat dit ook echt mijn allerlaatste keer zal zijn. Dit is echt niks voor mij! En ook Johan vond het helemaal niks. Zo massaal! Dat is echt niks voor ons. Ik hou daar echt niet van. Overal waar we in wilden zat het al propvol. Veel mensen vinden dit waarschijnlijk geen probleem. Maar ik vind het echt helemaal niks om zo dicht bij iemand te zitten die ik niet ken in mijn badpak. Oh ja…..het was badkledingdag. Misschien wel belangrijk om te vermelden…..anders was het voor mij sowieso een no go. Waarschijnlijk was het hierdoor ook een stuk drukker. We stonden na ruim een uur weer buiten. Een ervaring rijker en een illusie armer. Ik heb wel begrepen dat er ook veel kleinschaligere wellnessresorts (resortjes) zijn. Dat moeten we dan toch maar eens uitproberen.

Daarna weer richting Almere gereden en daar nog even geluncht bij mijn ouders voor de deur, want ze waren nog niet thuis. We waren natuurlijk veel vroeger terug dan verwacht! Ondanks de tegenvallende wellness hebben we genoten van het samenzijn, maar waren we ook superblij om weer lekker met de kids thuis te zijn. Home sweet home.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *