Categorie├źn
Home Mama

WEEKJE MAMA #1

Dit jaar komt er iedere dinsdag een weekoverzicht online van de vorige week. Daarin komen alle leuke, maar ook minder leuke dingen voorbij die ik meemaak als mama met mijn gezinnetje.

maandag 7 januari

Deze ochtend moest ik bloed af laten nemen bij het Flevoziekenhuis. Daley ging met me mee. Het was echt heel erg druk en we hebben wel anderhalf uur moeten wachten voor we aan de beurt waren. Acht buisjes moesten er worden afgenomen. Extra controle, omdat ik ruim twee jaar geleden een maagverkleining heb ondergaan.

In de middag kwamen twee oppaskindjes bij ons spelen en hebben we koekjes gebakken en versierd.

dinsdag 8 januari

Vandaag kwam mijn oppaskindje van 1 jaar gezellig de hele dag spelen. En in de middag ook nog bso kindjes. Verder een rustig dagje en ik had zelfs even tijd om te genieten van een warme chocomel met slagroom.

woensdag 9 januari

Vandaag had ik drie oppaskindjes hier te spelen. Het was een gezellig dagje. Met deze kindjes ging ik chocoladekoekjes bakken. Ze waren erg lekker! In de middag heb ik met Faylin nog een stroopwafelcake gebakken.

donderdag 10 januari

Vanochtend ging ik met Daley boodschapjes halen. En Daley wilde zelf een croissant pakken terwijl hij in het wagentje stond. Uiteraard mislukte dit!! Daarna zijn we op de thee gegaan bij een vriendin en haar babydochter. Daley heeft heerlijk gespeeld. In de middag had ik beloofd met Owen iets te bakken. Het waren soesjes geworden, maar helaas waren deze mislukt….

vrijdag 11 januari

Op vrijdag hoeft Jamie altijd pas om 12.15 op school te zijn. We hebben samen Daley naar de peuterspeelzaal gebracht. Daarna zijn we de stad in gegaan om samen te ontbijten en Jamie zijn geld was gestort en daar wilde hij graag een telefoonhoesje van kopen. Het was een hele gezellige ochtend met zijn tweetjes. In de middag was het huis weer vol met oppaskinderen en hebben we lekker in de speeltuin gespeeld.

zaterdag 12 januari

Vandaag moest ik weer heel vroeg op, want om half 7 stond een oppaskindje op de stoep. Eerst even rustig wakker geworden en rond 10 uur ben ik met Faylin, Daley en het oppaskindje met de bus naar de stad geweest. Even gezellig op stap! Daarna thuis nog spelletjes gedaan. Om 16 uur werd oppaskindje opgehaald. Gezellig gegeten met gezinnetje en in de avond met zijn allen naar Hollands got talent gekeken.

zondag 13 januari

Vandaag kon ik eindelijk weer eens lekker uitslapen na 10 dagen te hebben gewerkt. Niet hele dagen, maar wel elke dag enig moment een oppaskindje. Dus daar wilde ik het uiteraard van nemen. We hadden tegen de kinderen gezegd dat ze rustig naar beneden moesten gaan en ons met rust moesten laten. Jamie had wel iets gezegd over dat hij voor ons croissantjes ging halen bij de Deen, maar verder niet iets concreet. Rond kwart over negen werden we wakker van de buitendeur die dicht ging. We dachten dat de andere kinderen de tafel gingen dekken ofzo…..dus we bleven muisstil liggen om de verrassing niet te verpesten. Na een uur hoorden we eindelijk weer de deur en bracht Faylin deze brief naar boven.

Deze brief had dus al die tijd beneden gelegen! Ze waren met zijn viertjes naar de AH gegaan om alles te kopen voor een heerlijk ontbijtje. Rond elf uur mochten we dan naar beneden komen en we waren erg verrast. Wat een lekkere dingen! En wat superlief van de kinderen. Jamie had zelfs Daley zijn poepluier verschoond voordat ze weggingen. Supertrots op de kinderen!

Verder was de zondag een rustig dagje voor ons. Veel administratieve dingetjes gedaan en de kinderen mochten op de spelcomputer en tablet. Aan het eind van de middag met zijn allen een film gekeken. Dit was ons weekje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *