maandag

Vanmorgen kwamen vriendjes van ons op visite. Zo kon Daley alvast weer even oefenen met baby Dean. En de moeders hebben lekker thee gedronken.

dinsdag

Vanmorgen had ik even helemaal tijd voor mij alleen. Daley was naar de peuterspeelzaal en Johan aan het werk. Zo kon ik even de tijd nemen om te bloggen. Dit duurde niet al te lang, want moest Daley eerder ophalen van de peuterspeelzaal, want hij moest mee naar het ziekenhuis voor de groeiecho. Verder waren er in de middag weer opvangkinderen en hebben ze lekker gespeeld.

woensdag

Vandaag was ik een dagje vrij en heb ik alle babykleding uitgezocht. Ik had van een vriendin en van mijn nichtje kleertjes gekregen. Superblij mee! Zo leuk om kleertjes uit te zoeken en bezig te zijn met de komst van de baby. Al neem ik hier veel te weinig tijd voor. In de middag hadden we een afspraak bij de gemeente, voor de erkenning van de baby. Ook hier waren we een beetje laat mee, maar het is nu geregeld.

donderdag

Daley is weer een middagje gaan spelen op de peuterspeelzaal en in de middag kwamen er weer opvangkinderen. Verder niet veel gebeurd vandaag. Daley was wel heel erg onder de indruk van zijn eigen lange schaduw.

vrijdag

Vandaag moest ik op controle komen bij de gynaecoloog en wat ik daar te horen kreeg dat lees je hier In de middag was het huis weer vol met opvangkinderen en uiteraard mijn eigen kinderen.

zaterdag

Deze ochtend was helaas geen uitslapen voor mij! Om half 7 stond een van de oppaskindjes op de stoep. Gelukkig moest zij ook nog even wakker worden en hebben we het wel heel rustig aan gedaan in de ochtend in mijn oude kloffie. Verder veel binnen gespeeld met de kinderen, want het was veels te koud buiten. In de avond met het gezinnetje naar Hollands got talent gekeken. Dat vinden we allemaal altijd superleuk! Een heerlijk gezinsmomentje!zondag

Ook op deze zondag geen uitslapen voor mij. Vanaf half acht kwam een oppaskindje de hele dag spelen. Een dreumes van net 1 jaar oud. De kinderen zijn allemaal gek op hem! We zijn in de middag even de stad in geweest. Alleen Johan en Jamie bleven thuis. Ik heb de laatste dingetjes voor de baby gekocht en Faylin wilde ons heel graag trakteren bij de MC Donalds. Het was een heel gezellig middagje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *