In dit weekoverzicht schrijf ik over onze eerste vakantieweek. Ondanks het slechte weer, hebben we ons prima vermaakt. We gingen naar de bios, naar het speelparadijs, we speelden bingo en nog veel meer! In ons weekoverzicht kun je alles lezen!

Maandag

Op deze eerste dag van ons weekoverzicht, gingen de jongsten naar de opvang. Ik kon vandaag niet ingedeeld worden op mijn werk en Johan nam een dagje vrij, zodat we eens een dagje met de twee oudsten op stap konden. We gingen samen lunchen bij de Beren en daarna naar de bioscoop. Bij Kinepolis in Almere draaide de film Sonic. Jamie en Owen hadden deze film uitgekozen. Ik had er hele andere verwachtingen bij en dacht dat ik het niet leuk zou vinden, maar zelfs ik vond hem erg leuk! Een gezellig dagje met de pubers dus. Heerlijk!

Dinsdag

Vandaag had ik een werkdagje thuis. De kinderen hebben bijna de hele dag buiten gespeeld en ik liep onder het werken door heen en weer om de deur open te doen hihi. Uiteraard speelde Marley ook binnen. Daley speelt het liefst de hele dag buiten. Als hij naar binnen moet, dan krijst hij de hele buurt bijelkaar! In de avond heb ik nog gewerkt bij mijn baantje als telefoniste.

Woensdag

Vandaag ging Marley naar het KDV. In de ochtend heb ik gewerkt en in de middag ging ik met Owen en Daley naar kidsplayground. Owen genoot ervan om samen met zijn broertje te spelen daar. Alleen vindt hij het niet meer zo leuk. Hij zei ik geniet ervan om te zien dat Daley ervan geniet dat ik met hem speel. Wat een lieverd!

Donderdag

Vandaag was het echt vies weer! De hele dag regen. Johan kon hierdoor ook niet aan het werk. In de ochtend ben ik met Jamie het centrum in gegaan. In de middag, toen Marley zijn middagdutje deed, hebben we Bingo gespeeld. Dit vinden de kinderen altijd erg leuk om te doen. Normaal spelen we het alleen met Kerst. Daley vond het wel erg moeilijk als hij niet won, want hij kan slecht tegen zijn verlies. Maar uiteindelijk heeft hij het ook leuk gehad en ook gewonnen!

Vrijdag

Vandaag heb ik na lange tijd weer even bijgekletst met mijn vriendinnetje Bianca. Marley en Daley gingen naar de opvang. Ze vinden het daar superleuk, dus ondanks dat ik een dagje vrij was, heb ik ze gewoon gebracht. Jamie had vandaag zijn eerste werkdagje bij zijn nieuwe bijbaantje, dus dat was heel spannend. Maar hij vond het erg leuk.

Zaterdag

Vandaag kwam Faylin weer thuis. Ze was een weekje gaan logeren bij mijn tantes en neefje op de camping. Ze heeft het superleuk gehad en is schandalig verwend hihi. Maar stiekem heb ik haar toch wel gemist en nu is ze weer lekker thuis.

Owen ging vandaag met Johan mee en Jamie ging ook werken. Ik heb het zwembad proberen schoon te maken. Wat een drama! In de avond zijn we gezellig een ijsje gaan eten met opa en oma bij ijspressi. De lekkerste ijswinkel van Almere. Faylin bofte maar, want bovenstaande foto was van haar weekje camping. Helaas geen foto van ons ijsje, want er was geen plek om te zitten. Maar wel een gezellige avond nog bij opa en oma op visite.

Zondag

Vandaag kwam mijn nichtje Sharaya, samen met haar gezinnetje gezellig bij ons barbecueën. Weer lekker bijgekletst, heerlijk gegeten en de kinderen hebben heel leuk samen gespeeld. Een heerlijke zondag!

Weekoverzicht #2
Getagd op:    

Eén gedachte over “Weekoverzicht #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *