In dit weekoverzicht schrijf ik over onze tweede week van de zomervakantie. Helaas hebben we deze week niet heel veel kunnen ondernemen. Marley had steeds verhoging of koorts. We hebben toch weer genoeg meegemaakt voor een weekoverzicht.

Maandag

Vandaag gingen de jongste kinderen naar de opvang. Ik heb in de ochtend eventjes thuis gewerkt. In de middag ging ik gezellig met een vriendin wat drinken in de stad. Nadat we de kinderen op hadden gehaald en Johan inmiddels thuis was, heeft ze ook nog gezellig bij ons gegeten. In de avond hebben Johan en ik samen spelletjes gespeeld. De jongsten sliepen en de oudsten keken filmpjes in bed.

Dinsdag

Deze ochtend gingen Fay en ik even snel op kraambezoek bij de buurvrouw. Zij was zondag bevallen van een mooi meisje. Zo schattig weer! We hadden mooie kleertjes gekocht. Superleuk om weer eens te shoppen voor een meisje! Johan kwam vandaag gezellig thuis om te lunchen. De kinderen hebben vandaag lekker buiten gespeeld. In de avond moest ik een paar uurtjes werken.

Woensdag

Deze ochtend had ik een afspraak bij de schoonheidsspecialiste. Voordat ik weg wilde gaan, werd ik gebeld door het kinderdagverblijf dat Marley koorts had en opgehaald moest worden. Jamie heeft hem opgehaald, zodat ik toch naar mijn afspraak kon gaan. Superlief! Faylin heeft vannacht bij haar vriendinnetje Bo in de tuin in een tent geslapen. Wat een avontuur! Vanavond kwamen de ouders van Rishaindro ( vriendje van Faylin) nog even gezellig op visite.

Donderdag

Marley had nog wat verhoging vandaag, dus we konden niet de deur uit met zijn allen. Het weer was ook erg slecht. We gingen dus maar picknicken in de huiskamer. Ook heel erg gezellig!

Vrijdag

Vandaag zouden Marley en Daley naar de opvang gaan, maar Marley had weer koorts. Ik heb geprobeerd wat thuis te werken, maar Marley was echt ziekjes en wilde uiteraard alle aandacht. Faylin ging vandaag met Rishaindro en zijn ouders mee naar Madurodam Superleuk!

Zaterdag

Vandaag had Marley geen verhoging meer. Na zijn dutje zijn we even een ijsje gaan eten bij de snackbar. Verder een rustig dagje thuis.

Zondag

Vandaag bleven we thuis met het gezinnetje. We hebben samen ontbeten. En we zijn begonnen met het leeg laten lopen van het zwembad. Helaas was het water écht te vies geworden en het weer zit ook niet echt mee. In de avond hebben we ook nog gezellig met zijn allen gebarbecued.

Weekoverzicht #3
Getagd op:            

Eén gedachte over “Weekoverzicht #3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *