Maandag

Vandaag had Faylin tijdens zwemles proefzwemmen. En ze heeft het gehaald! Ze mag zondag afzwemmen! We zijn zo trots. En Fay zelf des te meer. Ondanks dat ze toch een aantal keer afwezig is geweest vanwege klachten aan haar oren heeft ze het toch maar mooi gefikst. Hierdoor is ze ook pas laat begonnen met zwemmen. Ze was net zeven jaar toen ze begon en ze heeft er nu 1 jaar en 3 maanden over gedaan. Netjes! Om dit te vieren hebben we in de avond taart gegeten.

Dinsdag

Vandaag hadden we een gesprekje op de peuterspeelzaal met een juf van Daley. Hij doet het hartstikke goed. Het praten gaat nu zo goed.En helemaal in vergelijking met vorig jaar. Toen Daley begon op de peuterspeelzaal zei hij nog helemaal niks. Nu praat hij wel, maar hij is wel verlegen. Tijdens de kring praat hij liever niet. Maar in vertrouwde omgeving gaat het supergoed.

In de middag ging Faylin met haar vriendin knutselen op school; bloemen maken voor de boom op school. Daley ging gymen op school. Thuis hebben we nog zelf pizzaatjes gemaakt. Dat vonden de kinderen natuurlijk superleuk om te doen. Pitabroodjes door midden gesneden en dan zelf tomatensaus, groente en kaas erover heen doen. In de oven en smullen maar!

Woensdag

Vandaag was het echt heerlijk weer!! We hebben lekker in de tuin gezeten en de kinderen hebben de hele dag buiten gespeeld. In de tuin en voor de deur met de buurkinderen. En twee keer buiten gegeten. Dat vinden de kinderen altijd erg leuk!

 

Donderdag

In de middag ben ik met Daley naar de bibliotheek geweest. Samen boekjes uitgekozen. Even gezellig met Daley alleen op stap

Vrijdag

Vanmiddag ging ik met een vriendin naar de film De Matchmaker in Kinepolis. Hier had ik kaarten voor gewonnen. Het was erg gezellig, al viel de film een beetje tegen. Als afsluiter van deze gezellige middag hebben we bij Atlantis gegeten.

 

.

Zaterdag

Vandaag had Owen een wedstrijd in Utrecht en daar gingen we heen. Het was heerlijk in het zonnetje, maar we moesten natuurlijk wel goed smeren! In de avond hadden we onze eerste BBQ in de tuin van dit jaar.

Zondag

Vandaag was voor ons wel een dagje met een randje. Precies vier jaar geleden moesten wij afscheid nemen van ons mannetje Roan. Dit kun je lezen in deze blog

Vandaag was ook om een andere reden een bijzondere dag! Faylin ging afzwemmen! Ze was zo zenuwachtig de hele dag en ze moest pas om 16.30 uur afzwemmen. We gingen met het hele gezin kijken en ook opa en oma en vriendinnetjes Fatma en Maira kwamen kijken. Ze vond het superleuk! Na afloop zei ze dat haar kin trilde en ze moest lachen van de zenuwen. Aaaah!!! Ze was zo blij toen ze hoorde dat ze een diploma had verdiend. Een last van haar schouders. Ze had toch echt het idee dat er nog enige kans was dat ze het niet zou halen. Meer dan trots en dat op deze bijzondere dag.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *