Weekoverzicht ma 1 juni t/m zo 7 juni

In deze blog lees je het weekoverzicht met al onze hoogtepunten van de afgelopen week. Veel leesplezier!

Maandag

Vandaag was ons laatste dagje in Marinapark Volendam van Roompot. We hadden een week daarvoor besloten om met de pinksterdagen een weekendje weg te gaan met het gezin. Ik zal hier laten nog een uitgebreide blog over schrijven. Op deze laatste dag, hebben de kinderen zich prima vermaakt op het strandje en in de avond maakten we zelf sushi. Het was een geslaagd laatste dagje.

We moeten wel heel onverwachts naar huis. We mochten tot dinsdag blijven. Owen heeft dinsdag online lessen en Jamie zou in de middag naar school moeten. Daardoor besloten we om dan dinsdagochtend te vertrekken. Maar op maandagavond om 21.15 uur kreeg Jamie een appje dat hij toch was ingedeeld in de ochtend. Hier hadden we zelf om gevraagd, omdat hij dan bij zijn vrienden zou zitten waardoor hij niet alleen zou hoeven te fietsen. We kregen nu dus pas een reactie hierop. We besloten al onze spullen te pakken, schoon te maken, Marley wakker te maken en te vertrekken. Een uur later zaten we in de auto! Dat hadden we snel gefikst.

Dinsdag

Vandaag was het prachtig weer. Jamie moest alleen in de ochtend naar school, maar daarna genoten van het mooie weer. De kinderen vermaakten zich in het zwembad en in de avond hebben we gebarbecued.

Woensdag

Faylin was vandaag de hele dag bij een vriendinnetje aan het spelen. Marley was naar de opvang en Jamie was naar school. Owen moest in de middag naar school en ging in de ochtend eerst met Daley en mij naar de markt. We hadden nog wat leuke kleertjes gekocht en we gingen voor het eerst sinds maanden weer naar de bibliotheek. We moesten handschoenen aantrekken. Dat vond Daley alleen maar leuk!

Donderdag

Vandaag was een rustig dagje. Ik was alleen met Marley thuis. Dit was een hele tijd geleden. Ik heb nog wat gewerkt en we hebben veel geknuffeld saampjes. In de avond gingen Marley en Daley met Johan douchen. Toen de kleintjes op bed lagen, heb ik met Faylin op bed de documentaire: Born 2 be an influencer gekeken op videoland. Zeker een aanrader!

Vrijdag

Faylin haar gips zat de laatste dagen een beetje losser. Als ze het wilde had ze het er zo af kunnen schuiven. Dus ik heb toch maar even de gipskamer gebeld en we moesten gelijk langskomen. De verbandmedewerker schoof inderdaad het gips zo van haar arm! Daarna heeft hij er nieuw gips omheen gedaan. Hopelijk blijft dit beter zitten. Op dinsdag 16 juni mag het eraf. Hopelijk wordt het dan mooi weer, want Faylin kan niet wachten tot ze echt kan zwemmen in de tuin.

Zaterdag

Onze vriendjes kwamen gezellig eten. Overdag heb ik de keuken schoon gemaakt en was Johan aan het werk. De kinderen hebben zich vermaakt met hun vriendjes en wij hadden een hele gezellige avond gehad met lekker eten en veel Prosecco:-)

Zondag

We gingen vandaag op visite bij opa en oma. We worden steeds iets makkelijker met het afstand nemen. We hebben bijna drie maanden lang afstand genomen. Nu zijn we er wel een beetje klaar mee. We zoenen nog niet uitgebreid (in hoeverre we dit al deden hihi), maar we houden ons niet meer aan 1,5 meter afstand de hele tijd. Het was even gezellig en we hebben weer een leuke drie generaties foto kunnen maken.

Weekoverzicht van mama Tamara #1
Getagd op:                

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *