Woensdag Weegdag#1

Vandaag is het woensdag en ik heb besloten dat dit mijn weegdag is. Maandag heeft me in al die jaren nog nooit iets opgeleverd, dus dit kan alleen maar beter gaan. Woensdag bekt ook nog eens veel lekkerder; Woensdag Weegdag! Dus elke woensdag een nieuwe gewichtsupdate.

Afgelopen week

In de blog van vorige week, vertelde ik jullie hoe goed ik de draad weer snel wist op te pakken. Als ik iets slechts at, dan ging ik daarna gewoon weer verder met het gezonde eten. Helaas is me dat de afgelopen week minder goed gelukt:-(

Vermoeidheid

Uiteraard kan ik alleen mezelf hier de schuld van geven. Ik maakte te vaak de verkeerde keuzes. Maar ik merk wel dat ik vaker naar slecht voedsel grijp, als ik moe ben. En dat was ik de afgelopen week weer meer dan normaal. Marley werd steeds weer vroeg wakker en ik ging dan tóch steeds nét weer iets te laat naar bed.

Bloeduitslag

Wellicht speelt ook het ijzertekort nog een rol in deze. Vier maanden geleden is er een zwaar ijzertekort bij me vastgesteld. Hiervoor drink ik nu al weken drie keer per dag een drankje: Losferron; een bruistablet, die ik moet oplossen in water. Drie weken geleden heb ik weer bloed laten afnemen om te zien wat mijn ijzerwaardes nu zijn. Deze uitslag krijg ik vandaag. Ik zal dit later nog met jullie delen.

Bariatrie

Ik word vandaag gebeld door de afdeling Bariatrie van het ziekenhuis met de uitslag. Door mijn maagverkleining neem ik veel minder goed vitamines op. Ieder jaar word ik daarom opgeroepen om mijn bloed te laten controleren en dit zijn dan meestal rond de acht buisjes. Je wordt dan heel uitgebreid onderzocht. Door mijn vermoeidheid kwam deze controle al na een half jaar. En ik moet zeggen dat die drankjes in het begin écht hielpen. Ik was minder moe. Dus ben heel benieuwd naar de uitslag nu. Zal mijn ijzertekort weer opspelen of is het deze keer écht alleen het vroege opstaan? Of wellicht een ander tekort?

Falen

De app van weight watchers heb ik de afgelopen week ook niet écht goed bijgehouden. Ik vind het zo moeilijk! Ik twijfelde of ik deze blog wel moest schrijven, want naar mijn idee heb ik echt gefaald. En dit ten over staan van al mijn volgers. Maar toen besloot ik dat ik dit juist moest delen! Omdat sociale media je soms laat geloven dat iedereen maar heel makkelijk afvalt en dat niemand faalt in deze. Maar juist door mijn verhaal te vertellen hoop ik dat jullie zien dat niet alles perfect is en hoop ik dat jullie je in mijn verhaald herkennen. Hoop ik….hihi.

Woensdag 1 juli: 88.3 kg

Woensdag 8 juli: 88.4 kg

Afgevallen deze week: 0.1 kg aangekomen

Woensdag Weegdag #2
Getagd op:                

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *