Op deze pagina zal ik me iets uitgebreider aan jullie voorstellen. Ik ben Tamara, 38 jaar oud en ik woon in Almere met mijn vriend en de kinderen. We hebben 4 kinderen; Jamie (04-12-2004), Owen (01-11-2006), Faylin (04-12-2009) en Daley (28-04-2015). Ook zullen we ons sterretje Roan (22-04-2014) nooit vergeten. De oudste 3 kinderen heb ik samen met mijn ex-man gekregen, waar ik in 2012 van ben gescheiden. Sinds 2013 heb ik een relatie met Johan en vanaf de eerste dag dat hij de kinderen zag heeft hij ze in zijn hart gesloten.

Uiteraard ben ik erg druk met het reilen en zeilen van dit ¨bedrijf¨. Het is best druk met een groot gezin, maar toch maak ik zeker ook nog wat tijd vrij voor mezelf. Want ik ben niet alleen mama, maar ook de vriendin van Johan en ook zeker de vriendin van de liefste mensen om mij heen. En ook daar moet ik tijd voor vrij maken.

Van kleins af aan ben ik gek op lezen en schrijven. De laatste jaren lees ik vooral heel veel tijdschriften en informatieboeken, omdat ik niet echt de rust kan vinden om een heel boek uit te lezen. Aan schrijven kwam ik helemaal niet toe of eigenlijk maakte ik er geen tijd vrij voor. Deze hobby heb ik in Maart 2018 weer opgepakt dmv het schrijven van blogs op mijn eigen site. Superleuk om weer te doen en vooral ook superleuk om later allemaal terug te zien en te lezen. Want die babyboeken moet ik nog steeds aan beginnen…..

In november 2016 heb ik een gastric bypass operatie ondergaan. Dit is een maagverkleining en darmomlegging. Dit is tot nu toe in ieder geval een perfect hulpmiddel gebleken. Ik ben inmiddels 43 kilo afgevallen en ik voel me beter dan ooit tevoren.

 

Ik ben gek op koken en bakken. Een paar jaar geleden maakte ik nog taarten op bestelling, maar dit vergde helaas veels te veel tijd. Nu bak ik af en toe nog eens wat. En ook met avondeten vind ik het leuk om te experimenteren. Helaas veels te weinig tijd voor natuurlijk, maar ik bak en kook graag.

Verder ga ik heel graag uit eten met een vriendin, Johan of ons gezinnetje. Ik ga er sowieso graag op uit met mijn gezinnetje. Herinneringen maken vind ik het belangrijkste wat er is. In de hectiek van het gezin wil ik het nog weleens vergeten, maar dat is wel waar het om draait.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mijn blogs te lezen en zo op de hoogte te blijven van ons leventje en alle onderwerpen die erbij het leven van een mama en vriendin komen kijken!

Liefs Tamara