Op deze pagina zal ik me iets uitgebreider aan jullie voorstellen. Ik ben Tamara, 41 jaar oud en ik woon in Almere met mijn vriend en de kinderen. We hebben 5 kinderen ; Jamie (04-12-2004), Owen (01-11-2006), Faylin (04-12-2009), Daley (28-04-2015) en Marley (22-02-2019) Ook zullen we ons sterretje Roan (22-04-2014) nooit vergeten. De oudste 3 kinderen heb ik samen met mijn ex-man gekregen, waar ik in 2012 van ben gescheiden. Sinds 2013 heb ik een relatie met Johan en vanaf de eerste dag dat hij de kinderen zag heeft hij ze in zijn hart gesloten. We zijn met zijn zevenen een heel hecht gezin.

 

Uiteraard ben ik erg druk met het reilen en zeilen van dit ¨bedrijf¨. Het is best druk met een groot gezin, maar toch maak ik zeker ook nog wat tijd vrij voor mezelf. Ik ben immers niet alleen mama, maar ook de vriendin van Johan en ook zeker de vriendin van de liefste mensen om mij heen. En ook daar moet ik tijd voor vrij maken.

Van kleins af aan ben ik gek op lezen en schrijven. De laatste jaren lees ik vooral heel veel tijdschriften en informatieboeken, omdat ik niet echt de rust kan vinden om een heel boek uit te lezen. Aan schrijven kwam ik helemaal niet toe of eigenlijk maakte ik er geen tijd vrij voor. Deze hobby heb ik weer opgepakt dmv het schrijven van blogs op mijn eigen site. Superleuk om weer te doen en vooral ook superleuk om later allemaal terug te zien en te lezen. Want die babyboeken moet ik nog steeds aan beginnen…..

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mijn blogs te lezen en zo op de hoogte te blijven van ons leventje en alle onderwerpen die erbij het leven van een mama en vriendin komen kijken!

Liefs Tamara