Op donderdag 12 juli hadden we de termijnecho. Johan en ik hadden afgesproken dat we het de kinderen zouden vertellen na deze eerste echo. We wilden er een bijzonder moment van maken, omdat ze dit helemaal niet zouden verwachten. We hadden de kinderen verteld dat we deze avond een filmavond zouden houden en met zijn alleen beneden in de huiskamer zouden slapen. Daar verheugen ze zich altijd heel erg op!! Voordat de filmavond begon hadden we nog een verrassing voor ze.

We hadden een fotolijstje gekocht bij de Action en daarin een foto van ons gedaan en de echo. Ze waren verbaasd, maar ook blij! Vooral Faylin verheugt zich heel erg op een zusje, als ze weer een broertje krijgt word ze boos zegt ze. Ben benieuwd! Bij Daley duurde het even voordat hij het begreep uiteraard op deze leeftijd. Jamie en Owen vonden het wel leuk en nadat we ze hadden verzekerd dat ze hun eigen kamer zouden behouden waren ze nog blijer.

Om dit nieuws te vieren hadden we wat kleine cadeautjes voor ze gekocht om te vieren dat ze weer broers en zus worden. Faylin wilde gelijk het grote nieuws aan haar vriendin vertellen en zij en haar moeder kwamen gelijk even langs om ons te feliciteren. Heel erg lief! Nadat zij weggingen hebben we nog een leuke filmavond gehouden. Een avond om nooit te vergeten!


 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *