Zondag 16 juni 2019 is een dag die ik niet snel zal vergeten. Op de dag dat we zes jaar samen waren heeft Johan me geheel onverwachts ten huwelijk gevraagd. In die zes jaar tijd is het Johan nooit gelukt om me totaal onverwachts te verrassen, maar na zes jaar is het dan toch gelukt. Een huwelijksaanzoek om nooit te vergeten.

Grappig huwelijksaanzoek

Een paar jaar geleden, terwijl ik aan het werk was, kreeg ik op Valentijnsdag 2017 een filmpje opgestuurd van Johan. Dit was eigenlijk ook al een huwelijksaanzoek. Hij maakte muziek op de roze gitaar van Faylin en zong zoiets van: Tamara, wil je met me trouwen?? Echt heel grappig en superlief, maar ik zag dit huwelijksaanzoek als een grote grap. Sindsdien heb ik geroepen dat als hij wilt trouwen hij toch echt op zijn knieën moet hihi.

Zes jaar samen

Zondag 16 juni 2019 waren we precies zes jaar samen en verraste Johan me in de ochtend met chocolade, een bos bloemen en een hartjesballon. Ik was erg verrast, want dit had ik niet verwacht. Ik had niks voor hem gekocht, alleen in naam van de kids, want het was die dag immers ook Vaderdag. Dus dit vond ik al superlief!

Die middag had Faylin haar jaarlijkse optreden in de schouwburg en we hadden afgesproken dat we daarna met zijn tweetjes uit eten zouden gaan om ons zes jaar samen zijn te vieren. Daar verheugde ik me al de hele week op. Even weer gezellig met zijn tweetjes.

Het optreden van Faylin

Rond half elf werd ik opgehaald door mijn moeder en samen gingen we naar de schouwburg in Almere waar mijn tante ook heen was gekomen om zo met zijn drietjes naar het optreden van Faylin te gaan kijken. Johan bleef thuis bij de kinderen. Doordat hij zo lang is en veel last van zijn benen heeft houdt hij het niet vol om bijna drie uur lang op een stoeltje in de schouwburg te zitten. Hij baalde deze keer wel dat hij toch niet was mee gegaan, omdat Faylin nu ook een stukje vooraan zou dansen in haar eentje.

Deze keer vond ik het dan ook extra spannend voor haar! Na de pauze was het dan bijna zover….en toen was er een stroomstoring….gelukkig was dit na een minuut of tien weer opgelost. En nu was Faylin bijna aan de beurt!!

Daar was ze dan! Ik zag aan haar gezicht dat ze het superspannend vond, maar ze deed het supergoed. Ook het solo stukje ging haar heel goed af. Op het liedje “Leef” van Andre Hazes liep ze met haar groepje in de polonaise het podium af naar achter de coulissen en daarna weer het podium op in de polonaise. Ik was zo gefocust op Faylin dat ik pas door had dat Johan er toen ook bij stond toen mijn moeder riep: Johan!!

Huwelijksaanzoek??

Vanaf dat moment kan ik me echt niet meer zoveel herinneren. Ik was echt in een soort van shock. Dit had ik echt nooit verwacht!! Allerlei emoties tegelijk. Ik ben (blijkbaar) naar het podium gelopen en daar is Johan op zijn knieën gegaan en kwam de vraag! Wil je met me trouwen? Natuurlijk zei ik gelijk JA! Wat een verrassing!

De mensen die mij goed kennen, vroegen allemaal hoe Johan mij het podium op heeft gekregen hihi. Dat is ook zo niks voor mij! Maar Johan kreeg het voor elkaar….en ik had ook niet echt een keus in een zaal met honderden mensen haha. Maar echt een huwelijksaanzoek om nooit te vergeten!

Nog even dit… Faylin wist er ook helemaal niks vanaf. Ze hadden het dansje zo ingestudeerd dat de dansjuf van Faylin achter haar aan de polonaise zou lopen. Zij dacht dus dat de hand op haar schouder van haar juf was. Pas toen Johan begon te praten door de microfoon zag ze hem pas. Het was dus ook nog een heel gedoe achter de coulissen dat Johan en Faylin elkaar niet mochten zien.

We vinden het superlief van Dansstudio Yvette dat Johan dit heeft mogen doen. Ze hebben met hem mee gedacht en hem op die dag ook bij gestaan. Echt superlief! Zonder hen had Johan dit nooit kunnen doen.

 

 

 

 

 

 

4 comments

  1. Ja t was een leuke dag in de schouwburg!! Faylin die zo goed danste en Johan die op zn knieen ging voor Tamara!! We waren perplex.Erg leuk om t mee te mogen maken!! Had t niet willen missen. Nu is de vraag nog wanneer is de Grote Dag?!! XXX liefs ,Marijk❤❤

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *