Vandaag ben ik precies 20 weken zwanger. Dus ik zit alweer op de helft. Dat is toch eigenlijk best wel heel snel gegaan! Alweer 16 weken geleden stond ik met een positieve zwangerschapstest in mijn handen. En die 16 weken zijn voorbij gevlogen. Ik voel me ook echt heel goed.

De eerste weken was ik wel wat vermoeider dan normaal, maar dat hoort er uiteraard bij in de eerste weekjes. Ook had ik een ijzertekort, maar dit ging snel beter door de pillen die ik hiervoor slik. Sinds ik in het tweede trimester zit voel ik me echt helemaal top!

Het enige waar ik tot nu toe  last van heb zijn de spataders op een van mijn bovenbenen. Ik had altijd wel al duidelijk zichtbare aders op dat been en sinds mijn gastric bypass operatie was dit wel iets verergerd, maar absoluut nog nooit last van gehad. De afgelopen weken is het wel tien keer duidelijker zichtbaar en zijn er ook plekken bij gekomen. En het vervelendste is dat ik er ook echt soms last van heb. Een zwaar en onrustig gevoel, dus ik heb vorige week toch maar een bezoekje aan mijn huisarts gebracht.

Zij heeft me doorverwezen voor steunkousen. Vorige week heb ik deze op laten meten en morgen mag ik deze ophalen. Hopen dat het zal helpen! Op dit ongemak na heb ik verder eigenlijk nergens last van. Tot nu toe dus een hele fijne zwangerschap.

Hadden jullie veel kwaaltjes in het tweede trimester??

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *