Liefde hoeft niet perfect te zijn, zolang het maar echt is

Alweer vijf jaar delen we lief en leed

Al zoveel mooie, maar helaas ook heftige dingen meegemaakt

Het heeft onze liefde alleen maar sterker gemaakt

Trots op ons!

~What doesn´t kill you makes you stronger~In voor en tegenspoed

Vandaag zijn Johan en ik alweer vijf jaar samen. Alweer vijf jaar in voor en tegenspoed. Wat wij hebben meegemaakt in vijf jaar tijd maken de meeste mensen mee in een heel leven. Gelukkig hebben al deze dingen ons alleen maar dichter bij elkaar gebracht. Samen kunnen wij de wereld aan!! Dat is iets dat wij zeker weten.

16 juni 2013

Vijf jaar geleden hadden we onze eerste date. Deze begon bij het tankstation Texaco, erg romantisch…. Na een paar weken te hebben gemaild en een paar dagen te hebben gebeld, waren we toch wel erg nieuwsgierig naar elkaar. We spraken af dat Johan mij zou oppikken bij de Texaco. Vanaf het moment dat ik de auto instapte was het voor mij liefde op het eerste gezicht. Voor hem duurde het iets langer, maar al snel sloeg voor hem ook de vonk over. Dat kon toch ook niet anders!! Hihi. Ik zal nog eens een uitgebreide blog schrijven hoe dit allemaal precies is gegaan.

Het is niet altijd makkelijk

Wij hebben het ook echt niet altijd makkelijk en zijn het ook zeker niet altijd met elkaar eens. Maar de liefde overwint alles. En dit is de afgelopen vijf jaar ook zeker niet vanzelf gegaan. Als we merken dat het even niet zo lekker gaat, plannen we een avondje zonder televisie. We verzoeken de kinderen vriendelijk om rond acht uur naar boven te gaan, zodat we een avondje voor onszelf hebben. Lekker hapje erbij en kletsen of een spelletje doen. Het gaat immers allemaal niet vanzelf…

 

Ben eigenlijk wel heel benieuwd wat jullie zoal doen om jullie relatie leuk te houden??

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *