Toen ik 13 jaar geleden voor het allereerst zwanger was van mijn oudste zoon Jamie had niemand ooit nog gehoord van een babyshower, laat staan van een gender reveal party! Bij mijn zwangerschap van Faylin in 2009 werden er wel al veel babyshowers georganiseerd, maar nog steeds hoorde ik niks over gender reveal party´s. Bij de zwangerschap van Daley in 2015 was dit echt in opkomst en ben toen toch nog aan deze hype voorbij gegaan.

Bij deze zwangerschap had ik eerst echt het idee om een gender reveal party te organiseren en dit dan met familie en vrienden te vieren. Maar bij de gedachte aan zoveel aandacht(alle ogen op ons gericht) op zo´n intiem en speciaal moment begon het me steeds meer tegen te staan. Ik wist wel zeker dat ik het deze keer niet wilde horen bij de echo zelf.

Bij Daley waren Johan en ik te ongeduldig om het niet gelijk te willen horen, maar bij deze hoogstwaarschijnlijke laatste zwangerschap wilde ik er echt heel graag een mooi en bijzonder moment van maken. We hebben besloten om het heel intiem alleen met ons gezinnetje te vieren. We hebben de echoscopist gevraagd om het op te schrijven en met dat briefje zijn we gelijk naar de dichtstbijzijnde feestwinkel gegaan om een ballon te kopen.

Bij Johan achter op de scooter met de grote ballon in mijn handen geklemd reden we met heel veel bekijks naar huis. We hebben met de kinderen wat kleine hapjes gemaakt en daarna was het moment daar!! Johan bedacht dat het een leuk idee was om een sateprikker in het Nerf pistooltje van Daley te stoppen. Hierdoor konden we allemaal tegelijk genieten van het moment, En dit werkte supergoed! Het ging zo snel, dat ik het me niet eens realiseerde….gelukkig hebben we het gefilmd.

 

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *