Waarom wij onze bruiloft wederom uitstellen vanwege corona

Helaas hebben Johan en ik weer moeten besluiten om onze tweede trouwdatum te verzetten naar een nader te bepalen datum. Trouwen en corona gaan wat ons betreft niet goed samen. In deze blog kun je lezen waarom wij onze bruiloft wederom uitstellen vanwege corona.

Trouwen en corona

Op 16 juni 2019 werd ik op een wel heel bijzondere manier door Johan ten huwelijk gevraagd. Hier schreef ik al eerder over in de blog over mijn huwelijksaanzoek. Na dit aanzoek prikten we al snel een datum om te gaan trouwen: 8 mei 2020. Dit zou onze datum worden. Maanden leefden we er naar toe. Alles was zo goed als geregeld en de kaarten waren verstuurd. Twee weken na het versturen van de trouwkaarten, was de persconferentie waarin de intelligente lockdown werd aangekondigd vanwege corona.

Bruiloft uitstellen vanwege corona

Al snel na deze persconferentie namen Johan en ik het besluit om onze bruiloft uit te stellen naar een nader te bepalen datum. Er mochten maar heel weinig mensen bij de bruiloft aanwezig zijn en dit is niet hoe wij het voor ogen hadden. Buiten het feit dat we nu niet echt meer van de voorpret konden genieten. Alles was zo onzeker. Dus dit leek voor ons het enige beste besluit. We hebben iedereen en alles afgezegd. Gelukkig maakten we bijna geen kosten en kon alles worden verzet naar een nader te bepalen datum.

Nieuwe trouwdatum vastleggen

In de zomer leek het er toch echt wel op dat het allemaal wat rustig zou worden wat de corona betreft. En dus ook dat de maatregelen alleen maar soepeler zouden gaan worden. We zochten voorzichtig een nieuwe datum uit. Na een paar weekjes besloten we om deze datum toch echt vast te zetten: 21-05-2021. Dit zou onze nieuwe trouwdatum worden. We besloten al snel dat wat er ook zou gebeuren, wij die dag sowieso zouden gaan trouwen. Ook omdat mijn vader Parkinson heeft en toch wel steeds iets meer achteruit gaat en ik wil heel graag door mijn vader weggegeven worden.

Plannen wijzigen

Begin dit jaar bleek al snel dat het er hoogstwaarschijnlijk niet in zou zitten om onze bruiloft te kunnen vieren met al onze liefste familie en vrienden. We wilden onze plannen daarop aanpassen, maar al snel bleek dit niet haalbaar. Momenteel mogen er in het stadhuis waar wij willen trouwen 12 mensen in de trouwzaal. Ons gezin telt al 7 personen en met 4 getuigen is de zaal al vol. Dit gaat hem echt niet worden. Ook mijn vader vind dat we gewoon moeten gaan trouwen wanneer het weer kan met alles erop en eraan. Trouwen met al onze liefste familie en vrienden om ons heen. De liefde vieren met de mensen waar we van houden en die we er graag bij willen hebben.

Trouwdatum verzetten

We hebben dus besloten om onze bruiloft wederom te verzetten naar een nader te bepalen datum. We denken wel weer echt aan volgend jaar lente/zomer, zodat we hopelijk optimaal kunnen genieten van alle voorbereidingen. En hopelijk is er dan alweer heel veel mogelijk! Duimen jullie met ons mee??

Liefs Tamara

6 comments

  1. Lieve lieve kanjers mooi geschreven .de carona die nog steeds,rond gaat en niet ophoud .en jullie zo graag het ja woord willen geven waar jullie familie vrienden bij willen zijn .lieverds, en kinderen familie vrienden op naar volgend ik blijf duimen .liefs,joke van der tien ❤❤❤

  2. Ja t is toch wat he door de rot corona weer jullie bruiloft uitgesteld.Maar t gaat goed komen !!volgend jaar is t dan gewoon zover!! Dan trouwen jullie met alles erop en eraan en iedereen erbij!!We duimen heel hard mee!! Op naar jullie mooie bruiloft!!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *