In mijn vorige blog kon je lezen hoe wij met ons gezinnetje erachter kwamen dat ons gezin word uitgebreid met een jongetje. Dit was echt een moment om nooit te vergeten! Owen wilde heel graag een taart bakken met kleurstof, zodat je bij het aansnijden pas zou zien wat het geslacht is van de baby. Het zou niet leuk zijn tegenover de andere kinderen als hij het dan eerder zou weten en ik vond dat ook niet leuk.

Maar ik weet dat Owen gek is op bakken, dus mocht hij van mij die taart bakken. Donderdagmiddag hadden wij onze kleine gender reveal party en de kinderen moesten dit geheimpje een dag lang bewaren….en het is ze gelukt! Vrijdagavond nodigden we mijn ouders en mijn broertje met zijn vriendin en dochtertje uit en mijn moeder mocht de taart aansnijden. De taart was echt mooi geworden!! Helaas was de kleurstof een beetje te groen uitgevallen, maar het was duidelijk GEEN meisje!

Vooral mijn moeder was heel erg verbaasd. Ze was ervan overtuigd dat het een meisje zou zijn. Ze had zelfs een luiertaartje gemaakt met roze sokjes erop hihi. Maar uiteraard was zij ook snel weer aan het idee gewend. Op deze manier hadden wij twee kleine gender reveal party´s. Dit was echt een stuk leuker dan het bij de echo te horen. En zo hebben we de kinderen er ook optimaal bij betrokken. Na de tweede avond hebben we het via appjes en belletjes ook laten weten aan andere lieve familie en vrienden. En uiteraard bekend gemaakt op social media.

Hebben jullie een gender reveal party gehouden of hebben jullie het gewoon vernomen tijdens de echo?

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *