Fotofabriek.nl

Review #1 Fotofabriek.nl

Ik kreeg laatst een mailtje van Fotofabriek.nl of ik het leuk vond om iets voor ze te testen en daar dan iets over te schrijven. Natuurlijk wilde ik dat! In deze blog lees je mijn ervaring met Fotofabriek.nl

Mijn allereerste samenwerking

Het mailtje van Fotofabriek.nl had niet op een beter moment kunnen komen. Een paar dagen voordat het mailtje binnen kwam had ik definitief besloten om meer tijd en energie in mijn blog te steken. Ik kom er steeds meer achter dat ik schrijven echt het allerleukste vind om te doen. Toen ik twee jaar geleden met mijn blog begon, heb ik al eens een review mogen schrijven over een kinderboek. Dat vond ik superleuk om te doen, maar het is altijd bij deze ene review gebleven. Waarschijnlijk ook, omdat ik niet veel energie in mijn blog stak.

Perfect moment

Er is nog een reden, waarom ik vind dat ik dit verzoekje op een perfect moment kreeg. Tijdens de corona crisis hebben Johan en ik alle kamers aangepakt, maar we zijn er nog niet aan toe gekomen om de kamers een persoonlijke touch te geven met leuke, mooie foto’s van bijzondere herinneringen. Dus dit was een eerste zetje in de goede richting! Ook in de huiskamer ontbreken nog wat leuke foto’s van ons gezinnetje.

Over Fotofabriek.nl

Bij Fotofabriek.nl kan je met je eigen foto’s verschillende fotoproducten maken. Je kunt foto’s uit laten printen, maar ook een heel fotoboek samen stellen en bestellen in verschillende soorten en maten. Maar ook allerlei andere fotoproducten, zoals agenda’s, wanddecoratie, visitekaartjes en kalenders.

Retroprints

Ik mocht twee setjes van acht retroprints uittesten. Retroprints zijn uitgeprinte foto’s met een wit kader erom heen. Op deze manier krijgen je foto’s een vintage effect. Net alsof ze zo uit de Polaroid camera van vroeger komen rollen. Door het witte frame is er eventueel ook ruimte voor cliparts, sjablonen of tekst. Ik heb ervoor gekozen om het witte frame leeg te laten.

Editor

Ik vond de editor op de site erg fijn werken. Het uploaden van de foto’s ging heel eenvoudig en snel. Dit heb ik op andere sites weleens anders meegemaakt. Deze editor werkte erg fijn! Er is eventueel ook nog een klantenservice, waar je direct online een vraag aan kunt stellen. Dit is bij mij niet nodig geweest, maar wel fijn om te weten dat deze mogelijkheid er is. Binnen twee werkdagen lag mijn bestelling op de deurmat in een goede, stevige envelop. Ik ben zeer tevreden en ik zal hier zeker nog eens iets bestellen.

 

Dit betrof een samenwerking. Ik heb geen geld gekregen, alleen het product. Ondanks dit, geef ik mijn eerlijke mening, want mijn mening is niet te koop!

 

 

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *