Gister was ik exact 34 weken zwanger. Het begint nu echt elke dag een beetje zwaarder te worden. Nog maar ongeveer zes weekjes voor de kleine word geboren. Deze zwangerschap is zo supersnel gegaan! Johan en ik keken elkaar vorige week echt verbaasd aan dat het nog maar ruim zes weekjes duurt.

Deze zwangerschap heb ik ook absoluut geen haast gemaakt met alles. Ik moet nog een hoop doen en dat terwijl ik nu elke dag vermoeider raak. Dat heb ik dus niet slim aangepakt, maar dat zal uiteraard weer helemaal goed gaan komen!!

Vorige week had ik weer een afspraak bij de verloskundige. Bloeddruk was goed en ze ging nog even vluchtig echootje maken en ook dat zag er goed uit, hij lag met zijn hoofdje naar beneden. Kans is nu nog klein dat hij nog zal draaien. Al is er altijd meer kans bij een volgende zwangerschap, omdat er meer ruimte is. Maar ik ga er niet vanuit.

Op advies van het slotervaart moest ik wel weer even bloedprikken. Ik had een lijstje van ze gekregen, zodat ik het hier bij Flevo kon laten afnemen. Slotervaart is natuurlijk failliet gegaan en de hele afdeling Bariatrie is naar Hoofddorp verhuisd. Dit scheelt me weer een hele reis. Heb gister acht buisjes bloed af laten nemen en hoor volgende week de uitslag.

Verder is de baby echt heel erg druk in mijn buik. Zodra ik even de tijd en rust vind om te zitten is hij onophoudelijk druk! Ik geniet hier zeker van, maar hopelijk zal hij niet zo druk zijn als hij uit mijn buik is!!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *