Elke dag zie ik zoveel leuke winacties voorbij komen bij diverse leuke bloggers. Deze blogs hebben natuurlijk heel veel meer bereik dan mij. Deze zijn dan uiteraard ook veel interessanter voor bedrijven. Toch wilde ik als beginnende blogger eens een winactie organiseren!

Hoe moest ik dit aanpakken?? Ik had echt geen idee….Ineens wist ik het! Mijn moeder is echt supercreatief en maakt de allerleukste dingetjes van stof, wol en alles wat ze maar voor handen krijgt. Dit is echt haar hobby. Ze maakt alleen spulletjes voor haar kinderen, kleinkinderen en andere naaste familie om cadeau te geven bij een babyshower of op kraamvisite. Ze maakte laatst een leuk kussentje voor Daley en alle kinderen hebben laatst een aapje van haar gekregen, gemaakt van een sok. Superleuk!

Hoe leuk zou het zijn als ik iets van haar mag weggeven? Gelukkig vond zij het ook meteen een leuk idee en mag ik vier handgemaakte labeldoekjes weggeven. Deze vier labeldoekjes zijn gemaakt in kerstsfeer.

De ene kant is van badstof en de andere kant van een gewone stof met sterrenpatroon. Ik geef twee doekjes weg op Facebook en twee doekjes op Instagram. Hoe maak je kans op zo’n leuk labeldoekje??


  • Volg mij op Facebook  en/of Instagram
  • Laat een reactie achter onder de post. Hierin vertel je waarom en voor wie je zo’n mooi labeldoekje wilt winnen
  • Voor een extra winkans, tag je vrienden die dit ook leuk zouden vinden en delen vind ik ook superlief!

Aanstaande dinsdag, op 18 december maak ik de vier winnaars bekend. Dan zullen de labeldoekjes nog voor de kerst bij de prijswinnaars binnen komen.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *