Vandaag ben ik 35 weken zwanger!!!! Wow!! Dat gaat echt supersnel!!! Inmiddels ben ik bijna 10 kilo aangekomen….hopelijk word dit niet heel veel meer. Maar de kleine groeit in ieder geval goed;-) Het word iedere dag een stukje zwaarder. Naast de vermoeidheid heb ik nu ook last van een blaasontsteking.

Vorig weekend had ik af en toe pijn bij het plassen en af en toe pijn in mijn onderbuik gedurende de dag. Ik heb het nog even aangekeken, maar woensdag dan toch voor de zekerheid mijn urine ingeleverd. In de middag werd ik gebeld dat ze niks hadden gevonden, maar dat ze mijn urine nog wel op de 24 uurs kweek zette. De volgende dag werd ik gebeld door de huisarts zelf dat ik toch echt een blaasontsteking heb. Dus mijn vermoeden klopte dan toch.

Ik zit nu aan een antibioticakuur van 7 dagen, maar merk helaas na 3 dagen nog geen enkel verschil. Hopelijk komt dat nog! En anders maar weer de huisarts bellen. Ze hadden mijn urine ook nog naar een ziekenhuis in Utrecht gestuurd en voor die uitslag moet ik vanmiddag even bellen. Nog even afwachten dus…

Verder probeer ik nog zoveel mogelijk te genieten van al het drukke getrappel in mijn buik. Deze week wil ik proberen de babykamer helemaal af te maken en alle laatste dingetjes aan te schaffen. Want het hoeft nu echt niet lang meer te duren. Over 5 weken ben ik uitgerekend. Spannend!

2 comments

  1. Ja t is snel gegaan je zwangerschap lieverd,gewoon nog ff genieten en je ziet er prachtig uit!!en vervelend doe blaasontsteking,hopelijk gauw over!! xXx marijk

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *