Vanaf vandaag mag ons mannetje officieel komen. Uiteraard kan dit ook nog maximaal 5 weken duren. Heel spannend dus!! De laatste dagen word de zwangerschap toch écht wel elke dag een beetje zwaarder. Ik heb vaak last van mijn buik, vooral in de avond harde buiken, ik slaap heel slecht en heb overdag totaal geen energie.Dus je zal begrijpen dat ik het helemaal niet erg zal vinden als de kleine zich eerder zal aankondigen. Vorige week dinsdag had ik een extra controle bij de verloskundige om te zien hoe de kleine er nu bij zal liggen. Deze keer lag hij wel met zijn hoofdje naar beneden!! De verloskundige had goede hoop dat dit zo zal blijven. Ik ben er niet echt gerust op.

Ik heb helemaal niet gevoeld dat hij zich gedraaid heeft en hij is de hele dag heel beweeglijk. Het zal mij niks verbazen als hij de hele dag nog aan het draaien is daarbinnen. Donderdag weer naar de verloskundige en dan zullen we het wel horen!

2 comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *