Een van de leukste dingen van zwanger zijn is dat de (aanstaande) moeder en de ongeboren baby vaak verwend worden met cadeautjes. Cadeautjes van familie en vrienden, daar zal ik later een blog aan wijden, maar ook de gratis cadeauboxen die je aan kunt vragen.

De meeste cadeauboxen zitten vooral vol met heel veel reclamefoldertjes en tijdschriften. Ik ben gek op tijdschriften, dus voor mij superleuk! Maar hoor toch wel ook wel vaak om me heen dat veel moeders de pakketjes vinden tegenvallen door al het papierwerk wat erin zit.

Toch zitten er naast alle foldertjes en tijdschriften vaak toch ook wel wat leuke en handige spulletjes in de boxen. En het is nog gratis ook! Ik ben er gek op en kan niet wachten tot de eerste mail of brief binnen komt dat ik een box mag komen ophalen. Uiteraard moet je de boxen wel eerst even aanvragen, voordat je een mail of brief kan verwachten.

De eerste box die ik deze zwangerschap kon ophalen was de blije doos. Deze is van Wij jonge ouders en op te halen bij de Prenatal. Als je je hierbij aanmeld krijg je ook automatisch het tijdschrift van Wij jonge ouders in de bus tot de baby zijn eerste verjaardag viert. Superleuk! Over de inhoud van de blije doos was ik ook enthousiast: pakje pampers, potje Sudocreme, tandenborsteltje van Jordan, Bibi speen (altijd mijn favoriet), Avent flesje (hier ook favoriet) en een blikje alcoholvrije Bavaria. Dus echt van alles wat!! Daarnaast ook nog wat foldertjes, tijdschriften en proefmonstertjes.

Een paar weekjes later kreeg ik bericht dat ik de Zwanger box van Ouders van Nu kon ophalen, deze is af te halen bij Etos. De inhoud van deze box bestaat uit nog meer folertjes en tijdschriften(Yeah!). Verder viel de inhoud me wel een beetje tegen: twee flesjes alcoholvrije Jillz(lust ik niet), Difrax speen(niet mijn favoriet), billenzalf van VSM en een proefpakketje multivitamines van Davitamon. Maar ben er zeker ook wel blij mee, want probeer graag nieuwe spulletjes uit.

In diezelfde week kreeg ik een afhaalbericht voor de Kruidvat My Baby Bag. Dit is niet meer dan een tasje met een pakje luiers, lotiondoekjes en wasgel van het eigen merk van Kruidvat. Het is misschien niet veel, maar wel spulletjes die iedereen goed kan gebruiken met een pasgeboren baby.

Ook kreeg ik via de post nog een magazine van Baby Dump met gratis sokjes. Hiervoor had ik me alleen online ingeschreven. Je kan ook nooit genoeg sokjes hebben!

Ik vind de pakketjes dus altijd erg leuk om te krijgen en het is altijd weer een verrassing wat erin zit. Zijn jullie ook zo dol op deze pakketjes? Of vind je het helemaal niks? Ben benieuwd naar jullie reacties!

1 comment

  1. Ik wil graag gratis pakket voor schoondochter zij krijgt haar eerste kindje in juni ..zou het leuk vinden als ik 1 krijg voor haar ..vriendelijke groet A.Tuitman

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *