Foto op dibond van studentendrukwerk

Review #2 Studentendrukwerk.nl

Een mailtje in mijn postvak: Zou je een product naar keuze willen testen op de site van Studentendrukwerk? Na een kijkje op de site, kon ik alleen maar volmondig JA zeggen.

Geen student

Allereerst dacht ik dat ze de verkeerde persoon hadden gemaild. De naam studentendrukwerk doet immers vermoeden dat het een site is voor studenten. Na een kijkje op de site begreep ik waarom ze mij hadden benaderd. Ze drukken inderdaad veel producten voor studenten: ze printen bijvoorbeeld je scriptie, boek, verslag etc. Maar naast deze producten voor voornamelijk studenten, verzorgen ze ook nog heel veel ander drukwerk.

Drukwerk

Na een kijkje op de site zag ik dat ze wel heel veel diverse soorten drukwerk aanbieden. En hieruit mocht ik één product kiezen. Dit was voor mij bijna niet te doen. Ik ben van nature echt een eeuwige twijfelaar en niet zo goed in keuzes maken. Allereerst wilde ik voor de bedrukte bierviltjes gaan. Superleuk voor de bruiloft!! De nieuwe trouwdatum stond nog niet vast, dus dit was nog iets te snel. Inmiddels staat de trouwdatum wél vast. Binnenkort zal ik hier een blog over schrijven! Als de bruiloftsdatum dichterbij komt, zal ik deze bierviltjes zeker nog bestellen. Ook mondkapjes bedrukken behoort tot de mogelijkheden. Wellicht is dit ook een leuke optie. Als er op onze bruiloft nog steeds veel sprake zal zijn van corona, dat iedereen dan rondloopt met een mondkapje met een foto van ons erop bedrukt hihi.

Wanddecoratie

Toen ik zeker wist dat de bierviltjes het niet werden, kwam ik al snel uit bij de wanddecoratie. Twee jaar geleden hebben we het huis een beetje opgeknapt, maar nog steeds hangt er niets aan de wanden. Ik was er al snel over uit: het moest iets worden voor op de muur boven de eettafel. Nu nog op zoek naar een mooie foto. Een vriendin van mij heeft foto’s gemaakt van de kinderen in de kraamweek van Marley. We wilden namelijk een foto op het geboortekaartje. Het is niet de foto geworden die hier opstaat. Ik heb gekozen voor de foto die voor mij echt een verhaal vertelt. Supermooie foto!

Foto op dibond

Nu was het alleen nog “even” de keuze maken waar ik de foto op wilde laten drukken. Ook hierin biedt de site zoveel keus. Het werd mij dus weer heel moeilijk gemaakt om een snelle keus te kunnen maken hihi. Ik heb alle materialen bekeken en een foto op dibond sprak mij het meeste aan. Dit is een afdruk op een metalenplaat dat is voorzien van een witte toplaag en heeft een hoge afdrukkwaliteit. Hier ging ik voor! Het bestellen ging heel makkelijk. Je hoeft alleen maar een foto uit je afbeeldingen of Instagram te halen en de site geeft direct aan of de kwaliteit van de afbeelding goed of onvoldoende is. Ik kon niet wachten tot de foto zou binnenkomen.

Goede en snelle service

Gelukkig hoefde ik ook niet lang te wachten tot de foto binnen zou komen. Binnen drie werkdagen werd de foto goed verpakt bezorgd. Wat een plaatje! Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de goede en snelle service van Studentendrukwerk Ik ben echt heel blij met deze foto.

Liefs Tamara

Dit betrof een samenwerking. Ik heb geen geld gekregen, alleen het product. Ondanks dit, geef ik mijn eerlijke mening, want mijn mening is niet te koop!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *