Tot nu toe heb ik zelf nog niet zo heel veel gekocht voor de baby. Maar toen we wisten dat de baby een jongetje is, heb ik deze leuke romper bij Aliexpress besteld voor maar 1,81 euro. Altijd leuk, zulke koopjes!

Verder heb ik dus nog niks gekocht, maar we zijn wel al verwend door familie en vriendjes. In deze blog wil ik deze dingen aan jullie laten zien.

 

Deze witte sokjes kreeg ik van een vriendinnetje die nu hoogzwanger is. Deze kreeg ik toen ik echt net 6 weken zwanger was. Zij was de enige die ik verteld had van de zwangerschap voordat de kinderen het wisten. De andere sokjes kregen we van vrienden toen ik 12 weken zwanger was. Superleuk!

Deze rompertjes met mutsje hebben we van mijn oom en tante gekregen. Altijd handig! Toen we het geslacht bekend maakten werden we nog meer verwend. Superleuk dat de mensen om ons heen toch nog zo met ons meeleven, terwijl dit toch al ons vijfde(zesde) kindje word. Over het verlies van dit kindje schreef ik een tijdje terug een blog.

De bovenstaande spulletjes kregen we van mijn ouders. Ze waren er zo van overtuigd dat ze er een kleindochter bij kregen, maar waren al snel weer aan het idee gewend dat het een jongen is. Straks hebben ze 2 kleindochters en vier(vijf) kleinzoons.

Dit knuffeldoekje en stoere schoentjes kregen we van vrienden toen ze bij ons blauwe cake kwamen eten. Heel schattig!

Dit stoere setje kreeg ik van een vriendin. Ze twijfelde een beetje of ik de kleur wel leuk zou vinden. Maar ik vind de trui superleuk! Echt een kleur van nu ook.

Nou, zoals je ziet is de kleine nu al erg verwend en wij zijn erg dankbaar voor alle lieve familie en vrienden om ons heen. Maar het draait natuurlijk  niet om deze cadeautjes. Het belangrijkste is dat we dankbaar zijn met deze en nog vele andere mensen om ons heen die ons altijd steunen.

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *