Dit is de allereerste keer dat ik meedoe met een bloghop en dit is ook nog eens mijn allereerste echte winactie. Lees snel verder!


Wat is een bloghop?

Een bloghop is letterlijk hoppen van blog naar blog. Met deze bloghop doen er tien blogs mee en iedere blog verwijst je naar de blog ervoor en de blog erna. Op deze manier kun je diverse blogs ontdekken. En het allerleukste is dat je op al deze blogs nu kunt meedoen aan een winactie. Dus zo maak je extra veel kans op leuke prijzen!

Halloweenbloghop

Deze halloweenbloghop is georganiseerd door Ingrid van Blogsbyingrid. De blog van Ingrid is ook de blog die na mij komt bij deze bloghop. Een persoonlijk blog over haar gezin, kids(fashion), gezond en lekker eten, beauty en lifestyle. Zeker even een kijkje nemen!

Mamavriendin

Misschien kom je rechtstreeks op mijn site terecht of je bent hierheen gehopt vanaf de blog Wendy’s leven. Wendy woont samen met haar man en 2 kinderen in een doodgewone stad. In haar blogs neemt ze jullie graag mee in haar leven als moeder en meer…..En uiteraard kun je bij haar ook meedoen aan een leuke winactie. Dus zeker even doorhoppen naar haar blog!

Voor het geval je het nog niet doorhad;-), je bent nu op de blog van mamavriendin terecht gekomen. Dit is hoe ik mijn blog heb genoemd, omdat ik niet alleen mama ben, maar ook nog probeer een goede vriendin te zijn voor de mensen om me heen, maar vooral ook voor mezelf. Ik ben Tamara, 39 jaar oud. Ik woon samen met Johan en onze vijf kinderen in alle leeftijden; van baby tot puber! Op deze blog neem ik jullie mee in ons leven met vele persoonlijke verhalen. De blog over het verlies van ons kindje Roan in 2014 word veel gelezen. Maar ook mijn andere persoonlijke blogs worden vaak gelezen, zoals ons verhaal, mijn kraamweek was een hel en uiteraard het aanzoek. Afgelopen Juni heeft Johan mij namelijk ten huwelijk gevraagd op een wel heel speciale manier. Dus neem snel een kijkje op deze blog, als je hier meer over wilt lezen!

Winactie

Afgelopen week heb ik een review geschreven over een heel leuk boekje van Beau-Ann Roelvink. In dit boekje worden vooral drie hoofdonderwerpen besproken: gezond eten, sporten en pesten. Beau neemt je mee in haar leven en beschrijft hoe zij met deze diverse onderwerpen dagelijks omgaat in haar leven. Een boekje vol met inspiratie voor de wat oudere kinderen. Dit boekje is dan ook geschikt voor kinderen vanaf ongeveer zeven jaar. Beau laat met dit boekje inzien dat je echt niet alleen maar streng voor jezelf hoeft te zijn om te bereiken wat je wilt. Het is de balans waar het omdraait!

Dit superleuke boekje mag ik nu aan 1 van jullie weggeven! En het allerleukste is dat Beau speciaal voor de winnaar iets in het boekje zal schrijven.

Omslag boek Net als Beau

Wat moet je doen?

 • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je dit boekje wilt winnen.
 • Voor een extra winkans volg je mij op Facebook en/of Instagram.
 • Het bericht delen op social media zou ik superleuk vinden!
 • De winactie loopt tot en met zaterdag 19 oktober
 • Uiterlijk op maandag 21 oktober maak ik de winnaar bekend op mijn blog!

Deze winactie is gesloten en de winnaar is bekend:

Linda Raaijmakers, Gefeliciteerd! Het boekje komt zsm jouw kant op!

9 comments

 1. Als moeder van een tweeling van bijna 6 wil ik dit boekje alvast een lezen want het lijkt me erg interessant. Het zijn belangrijke onderwerpen vind ik zelf dus ik duim er graag voor. Het leuke is dat ik 19 oktober ben dus het zou een leuk cadeau zijn 😉

 2. Ik loot graag mee voor onze kleinzoon Yuano van 9 mee en voor Sophie ons nichtje van 9! Super super onderwerpen. Pesten, gezond eten en sporten! Maar dat doen ze ook wel sporten Sophie heeft al veel medailles van de zwemclub! En Yuano werd vorige week 3e voor zijn 1e wedstrijd de trappenmarathon. In zijn leeftijd 8 tot 10. Hij is 8 van april. Ik ben trots op ze allebei!

 3. Heel graag doe ik mee voor dit boekje met hele belangrijke onderwerpen.
  Ook heel goed voor mijn oudste kleindochter, die zich vaak laat ondersneeuwen en niet zoveel zelfvertrouwen heeft. Ze sport wel heel graag , dat is goed.
  Wat héél erg belangrijk is , is het onderwerp pesten. Dat moet echt aandacht hebben.
  Ben heel erg benieuwd naar dit boekje en doe graag mee.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *