Vandaag zijn Jamie en Faylin allebei jarig. Als ik hun beider geboortedata moet doorgeven zijn mensen altijd even verward of verrast. Het komt dan ook eigenlijk niet voor dat ik er geen reactie op krijg. Het is natuurlijk ook wel heel speciaal: broer en zus op dezelfde dag jarig, als ze geen tweeling zijn.

Ik had dit dan ook echt niet verwacht. Ik was van Faylin uitgerekend op vrijdag 27 november, maar toen de dag daar was gebeurde er niks en de dagen daarna was er ook nog geen enkel teken dat de bevalling zou beginnen. Bij Owen, drie jaar eerder was ik ook pas bevallen met 40+3 dus vond het nog niet eens zo gek en ik voelde me ook nog heel goed en energiek. Ik was over de 40 weken maar fietste gewoon nog een paar keer per dag heen en weer naar school.

Ik had rond de 40 weken een afspraak bij de verloskundige en zij stelde voor om me op donderdag 3 december te strippen om zo de bevalling misschien op gang te kunnen brengen. Ik vroeg haar of dit eerder kon, want Jamie was de dag erna jarig en de dag daarna natuurlijk pakjesavond. Dit vond ook de verloskundige niet echt een goede timing en ik mocht op dinsdag 1 december terugkomen.

Dit was dus de dag dat ik werd gestript. Helaas bleek dit niet te helpen en uiteindelijk brak mijn water op donderdagavond rond half 6 en in de nacht rond 3 uur was daar ons kleine prinsesje!! Geboren op de vijfde verjaardag van grote broer Jamie. De kinderen wisten van niks en werden in de ochtend wakker en hadden ineens een zusje. Jamie werd dus wakker en kreeg allemaal cadeautjes en een heel groot cadeau!

Wat een rare dag was dit voor hem, want hij vierde zijn verjaardag, hij vierde sinterklaas op school en hij vierde dat zijn zusje was geboren. Deze foto vind ik daarom zo bijzonder; een sinterklaas shirt, een verjaardagshoed en een geboorteslinger op de achtergrond. En uiteraard ging voor hem gewoon alles door en mocht hij gewoon zijn vijf kaarsjes uitblazen en echt jarig zijn.

Vandaag vieren we dat dit alweer negen jaar geleden is en ik ben supertrots op deze twee kanjers!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *