Wij mochten voor Indisha een paar producten uit de speel make-up lijn reviewen. Dat wilden Faylin en ik natuurlijk wel! Lees je mee wat we er van vonden?

Gek op make-up

Faylin is gek op make-up. Vanaf de dag dat ze begreep wat make-up was, wilde ze het liefst iedere dag make-uppen. Toch wilde ik niet dat ze dit al te vaak deed. Ik hoor vaak dat er toch ook diverse schadelijke stoffen in cosmeticaproducten kunnen voorkomen. Vooral voor de tere, dunne kinderhuidjes was ik hier erg voorzichtig mee. Had ik toen maar al geweten dat er ook speel make-up is voor kinderen die vrij is van schadelijke ingrediënten.

Indisha

Indisha is opgericht door Jeanine. Zij verdiepte zich begin deze eeuw in de ingrediëntenlijsten van cosmetica. Een groot deel komt namelijk in je lichaam terecht en van veel van die ingrediënten worden je lichaam en huid helemaal niet blij. Ze switchte naar puur, mooi en effectief. Waarom zou je op je huid smeren wat je niet kunt eten? Jeanine verkoopt cosmeticaproducten die vrij zijn van schadelijke ingrediënten voor mens en milieu. En dus ook natuurlijk speel make-up voor kinderen.

Meer uitgebreide informatie over Indisha vind je hier

Speel make-up van Indisha, natuurvriendelijk en kindvriendelijk

Wij kregen van Indisha een heel mooi pakketje opgestuurd met diverse producten uit de lijn van speel make-up. Dit vond Faylin uiteraard superleuk!! Toen het pakketje binnenkwam, was dit echt als een cadeautje voor haar. De make-up is verpakt in duurzaam verpakkingsmateriaal en in de doos zat versnipperd papier ipv andere milieuonvriendelijke materialen. Ook daar is goed over nagedacht.

Review Indisha speel make up
Make up

Nagellak op waterbasis

Afgelopen week planden Faylin en ik samen een uurtje meidentijd om de producten saampjes uit te proberen. We hadden twee nagellakjes gekregen. De paarse (hartford) en de roze (austin) Hele mooie pastelkleurtjes. Een laagje lak was al voldoende en het droogt snel. Het viel ons gelijk op dat de nagellak geurloos was. Zeker een groot pluspunt! Het ging een paar keer mis, maar met een nat doekje veegde ik de nagellak er zo weer af. Als de nagellak is opgedroogd dan hoef je je nagel alleen maar even onder de kraan te houden en dan kun je hem er zo afpellen. Geen stinkende remover nodig, wel zo fijn met kinderen!

Review Indisha speel make up

Oogschaduw en blush met natuurlijke ingrediënten

Een mooi setje met twee kleuren oogschaduw en een blush inclusief kwastjes. Faylin is gek op kwastjes, dus ze kon helemaal los! De blush dekte goed en ook de oogschaduw bleef goed zitten. Het was heel makkelijk afwasbaar met wat warm water. En het is natuurlijk weer een groot pluspunt dat ook deze producten uitsluitend natuurlijke ingrediënten bevatten.

Lipgloss met glitters

De lipgloss hebben we in twee kleurtjes gekregen. Een roze en een zilveren met glittertjes. Faylin vond deze echt heel mooi. Hele mooie kleurtjes en uiteraard zonder schadelijke stoffen. Faylin was erg blij met dit mooie pakketje make-up. Ze zal het nog vaak gebruiken.

 

 

 

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *