Toen ik zeven jaar geleden ging scheiden van mijn toenmalige partner, was ik even helemaal klaar met mannen en vond ik het heerlijk om alleen te zijn. Maar na een klein jaartje begon het toch wel weer te kriebelen en zou ik het toch wel weer heel erg leuk en gezellig vinden om uiteindelijk mijn leven met een nieuwe partner te delen. Maar uitgaan deed ik al een tijdje niet meer, dus ben ik het internet op gegaan. Op zoek naar een datingsite. En niet zonder succes.

Datingsites, mannen willen maar één ding!

Al snel kwam ik erachter dat de mannen die op de gratis datingsites zaten alleen maar op zoeken waren naar 1 ding en dat was in ieder geval geen langere relatie! Dus ging mijn zoektocht verder naar een goede, maar niet al te dure datingsite. Ik kwam al snel terecht bij Lexa. Op deze site kon ik voor maar 17 euro een maand lid zijn. Dit leek me een goed idee, om uit te proberen of het überhaupt iets voor mij was.

De eerste avonden vond ik het superleuk om rond te kijken en allerlei verschillende profielen te bekijken op de datingsite. Er zaten zeker wat leuke mannen tussen, maar nog veel meer niet leuke. Ik heb in die eerste week met een stuk of 4 mannen gechat, maar al snel bleek dat het niet echt mijn ding zou zijn. Ik val op hoe een man zich gedraagt, hoe hij beweegt. Maar ik gaf het nog een kans.

Datingsites zijn niks voor mij

In die eerste dagen werd ik benaderd door ene Johan uit Amsterdam, maar hij had heel vaak avonddienst en overdag was ik natuurlijk met de kids. Dus we hebben wellicht hoogstens 4 keer gechat met elkaar. Zijn foto was heel donker en maakte totaal geen indruk op me. Maar de chats met hem waren wel heel gezellig. Na een maand wilde ik toch gaan stoppen met de datingsite, omdat ik hier niet nog eens 17 euro aan wilde besteden. Op de laatste dag van mijn lidmaatschap stuurde ik een berichtje naar Johan met mijn mailadres. Als hij nog contact met me wilde dan kon hij me een mailtje sturen. Dan was die maand toch niet voor niks geweest. Dat was wat ik dacht hihi.

Eerder dan verwacht een mailtje!

Eerder dan verwacht stuurde Johan me een mailtje en na een paar dagen over en weer gemaild te hebben, wisselden we telefoonnummers uit. We hebben 2 weken lang dagelijks met elkaar ge-smst. Na 2 weken hadden we het er steeds vaker over dat we wilden afspreken, maar dan wilde ik wel eerst dat we elkaar echt hadden gesproken. Dus in het weekend dat de kinderen bij hun vader waren, zou hij me op vrijdagavond bellen na zijn werk. Die dag was ik heel erg zenuwachtig!! De dag leek niet voorbij te gaan.

Bellen met een onbekende, heel spannend!

Eindelijk was het dan zover: mijn telefoon ging over!! Ik stond nog enkele seconden met de telefoon in mijn hand, help! Hoe zal ik opnemen?? Kan ik überhaupt wel iets uitbrengen?? Okee, er kwam uiteindelijk iets uit mijn mond….maar die stem aan de andere kant van de lijn…..volgens mij was ik daar al verliefd op. Een lekkere stem met een Amsterdams accent. Ik hou ervan! Al snel was het heel vertrouwd en om 4 uur in de nacht hingen we pas op…

Ik noteer wel het kenteken, aldus mijn lieve vriendin

Zaterdagavond herhaalde dit zich en had ik dus weer bijna niet geslapen, omdat we maar wilden blijven bellen. Maar we spraken af dat hij me zondag op zou halen hier in de buurt bij een tankstation. Dit vertelde ik aan een vriendin en zij vond het toch wel heel spannend. Ze bracht me naar het tankstation en zou daar blijven staan tot ik werd opgehaald, zodat ze het kenteken kon noteren. Echt superlief! Toen vond ik het maar een beetje onzin, maar het was inderdaad wel een risico.

Liefde op het eerste gezicht

Johan kwam aanrijden, ik stapte in en keek meteen in de mooiste groene ogen die ik ooit had gezien. Liefde op het eerste gezicht!! We hebben een hele gezellige dag gehad bij een strandje. Onze date begon en eindigde met een heerlijke zoen. En sindsdien waren we al snel onafscheidelijk. Later bleek dat het voor Johan geen liefde op het eerste gezicht was. Liefde op het tweede of derde gezicht hihi. Hij deed in ieder geval wel direct moeite om mij te veroveren. En dus sloeg de vonk ook bij hem over! Inmiddels zijn we alweer ruim 6 jaar samen en zouden we op 8 mei 2020 trouwen. Helaas is dit door corona verzet naar volgend jaar. Maar trouwen gaan we! Bedankt Lexa!:-)

Hoe hebben jullie je partner ontmoet? Ik lees het heel graag in de reacties.

Liefs Ta

1 comment

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *