Vanmorgen ben ik weer voor controle naar de gynaecoloog geweest. Vandaag ben ik 22 weken en 3 dagen zwanger. Het gaat toch best wel snel! Deze keer ging Daley gezellig met me mee naar de gynaecoloog. Gelukkig liep het deze keer maar vijf minuutjes uit en heeft Daley zich prima vermaakt in de wachtkamer en ook in het kamertje bij de gyneacoloog. Sinds ik twee keer heb meegemaakt dat mijn afspraak bij de gynaecoloog fiks uitliep met bijna een uur plan ik mijn afspraken (voor zover mogelijk) altijd zo vroeg mogelijk in om dit te voorkomen.

 

We hebben eerst even alle doorgenomen, hoe ik me voel etc etc. Nog steeds voel ik me supergoed. Op mijn spataders na voel ik me echt prima! Toen mocht ik weer gaan liggen, bloeddruk gemeten: 100 over 55. Dit was prima! Daarna hartje geluisterd en we mochten zelfs nog even snel spieken op het scherm. Weer overduidelijk een jongetje, piemeltje gelijk in beeld. De baby wil hem graag showen. Daley keek aandachtig mee en toen hij het hartje hoorde vroeg hij: moet de baby poepen?? Geweldig!

Na de controle gelijk doorgelopen naar beneden om bloed te laten prikken. Weer even de vitamines laten checken. Omdat ik twee jaar geleden een gastric-bypass operatie heb ondergaan worden mijn vitamines extra goed in de gaten gehouden. Door de maagverkleining en darmomleiding neemt mijn lichaam niet meer alle vitamines uit voeding op, dus dit is voor mij extra belangrijk om in de gaten te houden. Morgen even bellen voor de uitslag.

 

2 comments

  1. Mooi om te horen dat je zwangerschap goed verloopt lieverd! Geniet er lekker van, want gaat inderdaad super snel. En wat is Daley toch een heerlijk mannetje xxx

    1. Lief van je! Ik probeer er in alle drukte toch nog van te genieten. Dank je wel! Ja, Daley is een heerlijk ventje!! Net als die kleine van jou, heerlijke mannetjes, ze worden ook zo snel groot!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *