28 weken zwanger…196 dagen. Ik zit nu dus al in het derde trimester. De moeheid zal er dan dus wel bij horen. Ik probeer iedere dag een middagdutje te doen als het even kan en als ik het even wil. Vaak wil ik nog teveel, waardoor ik mijn slaapje dan toch weer oversla. Maar buiten de moeheid voel ik me super eigenlijk.

Vandaag hadden we een extra groeiecho en de kleine groeit supergoed! Hij loopt met de meeste dingen zelfs een paar dagen voor. Dit was toch wel een opluchting. Vanwege de maagverkleining is er toch een grotere kans op groeivertraging bij de kleine. Maar gelukkig zag alles er goed uit! Morgen nog een afspraak bij de gynaecoloog. Maar verwacht verder geen bijzonderheden.

Een paar dagen geleden had ik wat last van harde buiken toen ik in de avond op de bank zat na een drukke dag. Ik denk dat dat dan toch een seintje van mijn lichaam is dat ik het echt wat rustiger aan moet doen. Moeilijk met een groot gezin en alles wat ik wil doen, maar ik probeer hier toch zeker naar te luisteren. Ik MOET hier echt beter naar luisteren. Ach…nog maar 12 weken en dan is het alweer voorbij! Dus ik moet ook echt bewust ervan genieten!!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *