Het uitzoeken van je trouwjurk, is natuurlijk een heel speciaal moment. Dit kun je uiteraard alleen doen, maar het is een stuk gezelliger, als je je moeder en/of vriendinnen mee neemt bij dit moment. Buiten het feit dat dat het een stuk gezelliger maakt, is het ook heel fijn om de mening van de mensen die je lief hebt te horen.

Wie ik meenam bij het uitzoeken van mijn trouwjurk

Op het moment dat ik besloot om mijn trouwjurk in een winkel uit te gaan kiezen, stond voor mij meteen vast dat ik hiervoor mijn moeder en mijn tienjarige dochter zou vragen. Deze keer wilde ik ook vriendinnen erbij hebben. Ik koos voor mijn vriendinnen Bianca en Jenneke. Bianca is eveneens één van onze ceremoniemeesters en ik ken haar al meer dan tien jaar. Jenneke ken ik ook al een jaar of tien en zij is een paar jaar geleden ook voor de tweede keer getrouwd.

Waarom ik deze vier mensen meenam

Het spreekt voor zich dat ik mijn moeder meenam, omdat ze mijn moeder is en Faylin, omdat ze mijn dochter is. Deze twee mensen spelen sowieso een grote rol in mijn leven, dus wilde ik hun er heel graag bij hebben. Ik heb voor Bianca en Jenneke gekozen, omdat zij twee goede vriendinnen van me zijn en we hebben met veel dingen wel dezelfde smaak. En uiteraard ook, omdat het altijd gezellig is met hun!

Droomtrouwjurk gevonden

Met behulp van deze lieve mensen om mij heen, is het me gelukt om mijn droomjurk te vinden. Al moet ik zeggen, dat mijn mening uiteraard wel het zwaarste telde hihi. Ik denk dat het belangrijk is dat je goed naar je gevoel luistert. Ik heb meerdere goede vriendinnen, maar deze twee vriendinnen wilde ik hier het liefste bij hebben. Dit voelde goed en dat is het belangrijkste. Ik heb nog even getwijfeld om meer vriendinnen mee te nemen, maar daar heb ik toch vanaf gezien. Meer mensen, meer meningen en dan wordt het teveel voor me. Maar daarin is iedereen anders.

Wie nam jij mee bij het uitzoeken van je trouwjurk?

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *